Ušao u Bondstil lažno se predstavljajući kao agent CIA i srpski policajac

Osnovni sud u Uroševcu odredio je jednomesečni pritvor P. M. jer se lažno predstavljao kao zvaničnik američke obaveštajne agencije CIA.
Ušao u Bondstil lažno se predstavljajući kao agent CIA i srpski policajac
Foto: Pixabay
Osumnjičeni se istovremeno predstavljao da radi i za srpsku policiju, prenosi Koha ditore. 
 
On je uhapšen u petak od strane kosovske policije, nakon što je ušao u američki vojni kamp "Bondstil", kod Uroševca, tvrdeći da je saradnik CIA i da radi i za srpsku policiju, tačnije, antiterorističku službu. Tokom ispitivanja u policiji, rekao je da je u Prištinu došao autobusom koji saobraća na liniji Priština–Beograd, a u bazu "Bondstil" drugim autobusom.
 
U zapisniku u koji je Koha ditore imala uvid, on je izjavio da je, pošto je ušao u "Bondstil", tamo ostao oko tri sata i da su od njega zatražili američki pasoš. Rekao je da je bez pasoša ostao u Luksemburgu. 
 
"U stvari, u Luksemburgu su mi opljačkali sve pasoše i lične predmete", rekao je P. M. u policiji.
  • milicica

    09.07.2018 21:49
    bolje je
    Amerikancima da ga zatvore kad svako sa ulice moze da useta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.