Troje poginulih u dva udesa

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju, oko 23:30h, u Obrovcu, poginula su dvojica meštana, Branislav Stanojev (1981) i Milan Savić (1986).

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju, oko 23:30h, u Obrovcu, poginula su dvojica meštana, Branislav Stanojev (1981) i Milan Savić (1986).

Stanojev je motociklom vozio Savića, ulicom Kralja Petra, kada ih je udario "ford" njihovog sugrađanina Damira N. (1986) koji je skretao na kolski ulaz, a nije im ustupio prvenstvo prolaza. Milan Savić je preminuo na licu mesta, a Branislav Stanojev je podlegao povredama na putu za Klinički centar Vojvodine.

Damir N. i njegov saputnik lakše su povređeni. Protiv vozača "forda", policija će podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Na regionalnom putu Bačko Dobro Polje-Vrbas, sinoć, oko 20 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio Dragan Šijačić (1965) iz Srbobrana. Usled neprilagođene brzine, on je izgubio kontrolu nad kamionom i sleteo u odvodni kanal pored kolovoza, saopštila je novosadska policija.

  • 06.09.2011 15:42
    OK vozač Forda mu je oduzeo prvenstvo prolaza, ali pitam se ja koliko je išao brzo taj s motorom kada su poginuli? Da je vozio normalnom brzinom bili bi povređeni, ali ne i mrtvi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija