Za sada bez restrikcija

Elektroenergetska situacija u Srbiji je stabilna i za sada neće biti restrikcija, rekao je pomoćnik minstra za energetiku Milutin Prodanović.

Elektroenergetska situacija u Srbiji je stabilna i za sada neće biti restrikcija, rekao je pomoćnik minstra za energetiku Milutin Prodanović.

On je kazao da je potrošnja struje juče iznosila 154 miliona kilovat sati, a da se danas očekuje oko 142 miliona kilovat sati. Prema njegovim rečima, svi proizvodni sistemi su na mreži, a problemi koji povremeno nastaju uklanjaju se u rekordnom roku.

Prodanović je izrazio nadu da će mere koje je Vlada Srbije juče usvojila dati rezultate i apelovao na građane da racionalno troše električnu energiju.

  • Lalla

    06.02.2012 11:06
    a sta bi ...
    A sta bi sa onom stavkom na racunu;
    da struje uvek ima??????????!!!!!!!!!!!!!!!
    i sta se desava kada je nema??????!!!!!!!..
    Potrosac placa zato sto je "uvek"" ima!!!!!!!
    a gde su penali kada je nema??????!!!!!!!!!
    Druze Tito,skrenusmo sa puta;
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija