Subotica: U tuči azilanata poginuo Pakistanac

Jedan državljanin Pakistana ubijen je noćas u tuči dve grupe ilegalnih imigranata u atarima nadomak Subotice, saopštila je policijska uprava u ovom gradu.

Jedan državljanin Pakistana ubijen je noćas u tuči dve grupe ilegalnih imigranata u atarima nadomak Subotice, saopštila je policijska uprava u ovom gradu.

Kako je saopšteno, u tuči je učestvovalo više državljana Pakistana i Avganistana, a od povreda zadobijenih oštrim predmetom, preminuo je pakistanski državljanin H.J. U saopštenju se dodaje da su u subotičkoj policiji obavljeni su informativni razgovori sa većim brojem lica i da se intenzivno radi na pronalaženju izvršioca krivičnog dela teškog ubistva.

Mediji prenose da je do tuče verovatno došlo jer su Pakistanci napali grupu Avganistanaca, posle čega su ovi krenuli u osvetu koja se završila ubistvom. U tuči je povređen još jedan ilegalni imigrant koji se bori za život. On je zadobio teške telesne povrede u predelu grudnog koša, nanesene nožem.

  • ee

    01.05.2012 16:31
    hm
    Sad ih sve vratite nazad, kad toliko postuju to sto smo im pruzili utociste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija