Maloletnici krali i preprodavali sušeno meso

Žabaljska policija uhapsila je trojicu maloletnika zbog sumnje da su tokom decembra i januara, noću obijali pušnice u žabaljskim domaćinstvima i krali suhomesnate proizvode, koje su kasnije prodavali meštaninu D. Đ. (1981).  
Žabaljska policija uhapsila je trojicu maloletnika zbog sumnje da su tokom decembra i januara, noću obijali pušnice u žabaljskim domaćinstvima i krali suhomesnate proizvode, koje su kasnije prodavali meštaninu D. Đ. (1981).

 

Pretresom njegovog stana, pronađeno je oko 70 kilograma suvog mesa koje je vraćeno vlasnicima.
Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu je trojici maloletnika odredio pritvor do 30 dana, a protiv D. Đ. podneta je krivična prijava zbog prikrivanja krivičnog dela.

Vrbašani ukrali kombi i alat

Policija u Vrbasu je odredila meru zadržavanja A. M. (1991) i S. H. (1993) iz ovog mesta zbog osnovane sumnje da su 14. januara, zajedno sa S. P. i Ž. V, iz kruga jednog preduzeća, ukrali "mercedesov" kombi, elektromaterijal i alat.

Policija je, pre desetak dana, uhapsila Ž. V. i S. P, radnika obezbeđenja ove firme, koji je, osim za tešku krađu, osumnjičen i za lažno prijavljivanje. S. P. je policiji rekao da je nad njim izvršeno razbojništvo, a tereti se da je, zapravo, pustio ostale osumnjičene u krug firme i tako im omogućio da izvrše krivično delo.

Ž. V. i S. P. je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana, dok će A. M. i S. H. takođe biti dovedeni na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

  • 25.01.2013 14:50
    Backi Jarak pun lopova. Svakih par dana se cuje kako je nesto ukradeno, provaljeno, obijeno. Ne znam u kom pravcu idemo, ali ako policija ne moze te kokosare da pohvata...
  • G

    25.01.2013 13:56
    Novi Sad nezavisna država pod hitno! Dosta je bilo žabaljskih i vrbašanskih kriminalaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija