Partizanovi rukometaši među poginulima na Ibarskoj magistrali

Rukometaši mlađih kategorija Rukometnog kluba Partizan, braća Jevrem Popović (16) i Ignjat Popović (18) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali.

Rukometaši mlađih kategorija Rukometnog kluba Partizan, braća Jevrem Popović (16) i Ignjat Popović (18) poginuli su danas u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali.

Nesreća se dogodila u selu Zagrađe u podnožju Rudnika, a pored braće Popović, koji su odmah podlegli povredama, preminula je žena koja je upravljala vozilom.

U Policijskoj upravi u Čačku je rečeno da je do nesreće došlo kada je putničko vozilo marke "jugo" beogradske registracije, kojim je iz pravca Beograda upravljala V.S. (44), iz neutvrđenih razloga prešlo na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa teretnim motornim vozilom marke "skanija" novopazarske registracije kojim je upravljao A.Z. (37) iz Kruševca.

Rukometni klub Partizan duboko žali za gubitkom dvojice dečaka i zbog nedelje žalosti, koja će trajati do petka, odlaže mečeve svih kategorija.

Ignjat Popović je kao golman prošao sve Partizanove selekcije, a njegov mlađi brat, Jevrem, godinama je osvajao titule najboljeg igrača domaće lige. Bio je i pionirski reprezentativac Srbije, igrač od koga se mnogo očekivalo.

Saobraćaj na tom delu Ibarske magistrale je još u prekidu.
  • minimar

    16.09.2013 09:16
    magistrala smrti
    alo drzavo uradite nesto gubimo mlade zivote na toj magistrali ...saucesce porodicama...prokleta ibarska kolko zla je nanela ljudima
  • xz

    15.09.2013 13:56
    Želim večni mir dušama poginulih a kako je roditeljima ovih momaka......... E, to je pakao. Iskreno saučešće.
  • Srbijanac

    15.09.2013 13:52
    Slava im!

    Magistrala smrti uzima danak u krvi, još uvek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.