Uhapšeni dileri na vrhu piramide, u Novom Sadu troje uhapšenih

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je da su u današnjoj akciji Grom 2 uhapšeni ozbiljni narko dileri koji su bili na samom vrhu piramide i poručila da niko nije jači od države.

U akciji policije i tužilaštva u celoj Srbiji, s ciljem razbijanja narko grupa, jutros je privedeno 128 osoba.

Akcija pod radnim nazivom "Grom 1" počela je sinhronizovano u 4 sata i 30 minuta, a policajci su ušli u više od hiljadu objekata.

Privedeno je 128 osoba. Nadležni kažu da među uhapšenima "ima značajnih imena, poznatih šefova narko mafije", pored ostalog iz Novog Beograda, Rakovice i Voždovca, a da će imena uhapšenih saopštiti posle 48 sati.

Oduzeto je skoro 20 kilograma različite vrste droge, više od 50 komada različitog oružja i pronađeno šest osoba po potragama.

U Novom Sadu su uhapšene 3 osobe, kod kojih je zaplenjeno nešto manje od kilograma raznih vrsta narkotika, nezvanično saznaje Novosadska TV.

U policijskoj akciji "Grom" protiv osumnjičenih za trgovinu drogom, početkom decembra, na teritoriji čitave Srbije zaplenjeno je više od 20 kilograma droge i privedena su 124 osumnjičena, od kojih je 70 zadržano u pritvoru.

Dolovac: Uhapšeni dileri na vrhu piramide

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je da su u današnjoj akciji Grom 2 uhapšeni ozbiljni narko dileri koji su bili na samom vrhu piramide i poručila da niko nije jači od države.

"Iz zakonskih razloga nismo u mogućnosti da saopštavamo imena uhapšenih, ali vam mogu reći da su ovog puta na meti drzave ozbiljni narko dileri", rekla je Dolovac, naglasivši da današnja akcija nije kraj borbe sa narko klanovima. "Ma koliko mislili da su jači od države, to nije tačno, nisu jači od države", poručila je Dolovac, koja je pohvalila sve policajce i tužioce koji sprovode akciju Grom.

  • 29.12.2013 14:27
    ??
    Noćas je varvarski oštećeno više desetina automobila u centru NS, nije bila krađa u pitanju nego samo devastiranje imovine građana (razbijeni prozori, razvaljeni tranzistori, probušene gume). Da li je to osveta narko klana? Želim im svaku nevolju u životi ako nastave da maltretiraju ljude i ako i dalje ostanu u mračnom svetu droge i kriminala
  • 29.12.2013 13:13
    https://www.youtube.com/watch?v=WQItxeRJ4dE
  • ZoranNS

    29.12.2013 08:15
    Narkomanija ima dva učesnika
    Narkomanija ima dve grupe učesnika i ne znaš koja je opasnija, da li prodavci droge ili narkomani koji su ostali bez droge, u svakom slučaju društvo pored hapšenja treba da vidi šta će sa narkomanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija