Ako potraje protest, prekid godine na Filozofskom u Beogradu

Ukoliko protest na Filozofskom fakultetu u Beogradu potraje školska godina će biti prekinuta, poručio je danas ministar prosvete Srđan Verbić.

Ukoliko protest na Filozofskom fakultetu u Beogradu potraje školska godina će biti prekinuta, poručio je danas ministar prosvete Srđan Verbić.

Kaže da se traže sve mogućnosti da se štrajk prekine.

"Mislim da je Filozofski fakultet uradio dosta toga, možda ne pravovremeno, možda su neke stvari mogle da budu urađene ranije po pitanju zahteva onih koji blokiraju fakultet", rekao je ministar i dodao da ne želi da razmišlja o tome šta bi sve moglo da se desi, ako država počne akciju koja bi se ticala statusa fakulteta.

  • pawlle

    26.11.2014 16:45
    podrzimo proteste da oteramo ovu gamad,jer sigurno ulazimo u diktaturu
  • 26.11.2014 16:15
    @Mile
    Vlast jeste nesposobna, ali to nikako ne opravdava advokate. Advokati zaista ne valjaju i oni će ostati takvi i ako se vlast promeni - ako ne reagujemo.
  • mile

    26.11.2014 13:10
    Znači to je naša mila vlast. Protest advokata - advokati ne valjaju, protest studenata - gasi fakultet, protest medicinara - nikom ništa. Šta onda treba da se desi da ljudi shvate da je ova vlast nesposobna?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.