Nikolić: Ako je nešto protivzakonito u fondaciji odgovaraće Dragica

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da je fond koji vodi njegova supruga dug njegove porodice Srbiji.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da je fondacija koju vodi njegova supruga dug njegove porodice Srbiji, a "ako ima nešto protivzakonito odgovaraće Dragica Nikolić".

On je tako odgovorio na pitanje zašto je tajna ko finansira Fond Dragice Nikolić.

"Prema propisima Srbije i EU oni koji doniraju novac u dobrotvorne svrhe imaju pravo da to čine anonimno. Svaki iznos koji je uplaćen proverava se u Republičkoj upravi za sprečavanje pranja novca", rekao je Nikolić za Novosti.

On navodi da je Fondacija prikupila novac koji "nije državni, ni od tajkuna, ni od druge države" i dodaje da je posle poplava uložila 3,5 miliona evra i da "postoji evidencija do u litar kisele vode".

Potom je, kaže, fondacija uložila 400.000 evra u sanaciju kuća o čemu postoji kompletna dokumentacija, a adaptirala je porodilišta i donirala opremu skoro svakom medicinskom centru.

  • anonimus

    06.12.2014 15:10
    anonimus
    A kamata? Kome ide kamata na te silne novce?! Možda onda plati legalizaciju vikendica!!!
  • ponor

    06.12.2014 14:45
    Kakva crna fondacija ... sramota me sto ovo citam .
  • 06.12.2014 14:07
    Dragica jos nije doktorirala? Ah, da, nije stigla jer je prezauzeta dobrotvornim radom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija