Pajtić: SNS plaća aktiviste 50 evra dnevno

Predsednik DS Bojan Pajtić rekao je da SNS izdvaja 50 evra dnevno za svakog aktivistu koji dolazi u Mionicu.
Predsednik DS Bojan Pajtić rekao je da SNS izdvaja 50 evra dnevno za svakog aktivistu koji dolazi u Mionicu.

Pajtić je naveo da je reč o 2.000 evra dnevno kojima SNS plaća oko 40 aktivista koji su došli u Mionicu pred lokalne izbore, a da treba dodati i putne troškove, smeštaj i hranu.

"Preko dvadeset miliona će koštati kampanja Srpske napredne stranke. Odakle, ljudi. Čiji je to novac i kakva je to onda kriza, u kojoj je Srbija krizi. I zašto se smanjuju plate i penzije ako imamo da za vladajući stranku i režim preko 20 miliona dinara potrošimo i bacimo na kampanju. To je slika i prilika te stranke", rekao je Pajtić.

Kako je ocenio lider DS Srbija ima problem sa Vladom koja nema nikakvu viziju, koja ne uviđa da je poljoprivreda razvojna šansa ove zemlje i ovog naroda pa upravo tu smanjuje subvencije. "Imamo problem sa Vladom koja smanjuje plate i penzije i koja štedi na prosvetarima 25 miliona evra, a u istom danu donosi odluku da će se na 200 miliona dolara izdati garancija za dugove Srbijagasa, 160 miliona evra platiti dugovanja 'Er Srbije', odnosno 'Etihada', da ćemo svi mi kao poreski obveznici plaćati njihova dugovanja", rekao je on.

  • paja

    26.12.2014 23:19
    gde to ima
    Pa lepo kako ja uvek promasim partiju,moji nikad nisu placali a sada smo dogurali da bi glasao i za manje love, recite adresu...
  • Svan

    23.12.2014 01:34
    To nisu njihova dugovanja, nego vasa Pajticu. Vi ste naoravili taj dug u JAT -u kad ste bili na vlasti.
  • Danko

    22.12.2014 18:40
    Ne znam koliko mu je ovo pametni, sad će njihovi partijaši da se pobune što rmbače za dž, ni čvarke im nije doneo. :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija