Vasin kandidat demokrata za vojvođanskog premijera

Predsednik PO DS Miroslav Vasin mogao bi da bude kandidat demokrata za premijera Vojvodine.
Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, Miroslav Vasin mogao bi da bude kandidat demokrata za premijera Vojvodine, piše Danas.

Posle odluke lidera DS Bojana Pajtića da u slučaju raspisivanja parlamentarnih izbora on bude kandidat za premijera Srbije, Vasin se, kao njegov dugogodišnji saradnik, nametnuo kao rešenje za kandidata za pokrajinskog premijera.

Vasin je potpredsednik Vlade Vojvodine i od 2008. godine pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, a član je Saveta za zapošljavanje Srbije, Saveta za zaštitu na radu Srbije i član Saveta za izbegla, prognana i raseljena lica. Za predsednika Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu biran je 2013. i ponovo ove godine.

Predsednik DS Bojan Pajtić je na sednici Glavnog odbora u Smederevskoj Palanci rekao da su demokrate već u predizbornoj kampanji i da će odmah raskinuti sve koalicije na lokalnom nivou sa Srpskom naprednom strankom.

  • Солидарност

    01.09.2015 06:06
    У сваком случају...
    ....на битне функције треба постављати људе са искуством а у овоме случају г.Васин то јесте.Оно у чему се разликује од других политичара јесте да је доступан као функционер својим грађанима. Проблеме решава онолико колико је у његовој моћи и доста тога би урадио за наше грађане, међутим, кочница су му негативни сарадници тј. политичари,( част изузецима) који размишљају само о личној материјалној добити.
  • Mrčo

    31.08.2015 18:07
    Mogao bi, ali na sreću neće!
  • 31.08.2015 12:29
    pre bih glasao za Vulinovu stranku nego za ovog teletabisa Vasina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina