Ruma: Za rekonstrukciju Gradske pijace 15,5 miliona dinara

Rekonstrukija Gradske pijace u Rumi počeće sredinom januara, a ukupno će biti potrošeno 15,5 miliona dinara za ovaj projekat.
Rekonstrukija Gradske pijace u Rumi počeće sredinom januara, a ukupno će biti potrošeno 15,5 miliona dinara za ovaj projekat.

Radove će finansirati Opština Ruma i JP "Komunalac", izvođač radova na nadstrešnici i natkrivanju pijace je firma "GAT" iz Novog Sada, asfaltiranje je povereno preduzeću "Sokak agregati" iz Rume, dok će rekonstrukciju javnog toaleta na pijaci obaviti ZPR "Sava" iz Hrtkovaca.

Za vreme radova pijačari će sa Gradske pijace biti izmešteni na sportske terene u rumskom naselju "Breg". Svi oni koji plaćaju zakup imaće svoju tezgu i na privremeno formiranoj pijaci preko puta OŠ "Ivo Lola Ribar".

Očekuje se da će radovi biti završeni sredinom februara.

  • marko lotina

    18.12.2015 11:43
    rekonstrukcija pijace
    zasto rekonstruisete wc kada znate da nemoze da stoji na takvom mestu jer direktno ugrozava najstariju zgradu u rumi muzej i zasto komunalac nevrati muzeju zemljiste koje je bespravno oduzeo izgradio magacine koje izdaje u zakup ostvaruje prihod i to ne mali davajuci drugom u zakup zar nebi to mogao i muzej pa novac usmerio u nabavku opree i novog iventara za postojece zbirke
  • boco

    10.12.2015 12:33
    obecanje ludom radovanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina