Novi Bečej dobija fabriku vode

Opštini Novi Bečej dobila je 115.000.000 dinara od Uprave za kapitalna ulaganja za izgradnju postrojenja za preradu vode.

Novac će biti upotrebljen za prvu fazu izgradnje postrojenja. U pitanju je kapitalni projekat za opštinu Novi Bečej jer će njenim stanovnicima obezbediti kvalitetniju vodu za piće.

Ukupna vrednost prve faze projekta je 146.901.169,56 dinara. Projekat ima tri faze, prva faza obuhvata izgradnju filter stanice sa opremom za oksidaciju i filtraciju, druga faza izgradnju rezervoara čiste vode, pumpne stanice za potiskivanje vode u naselje i prateće infrastrukture (interna kanalizacija, saobraćajnice, rasveta…), dok treća faza podrazumeva izgradnju objekta sa opremom za tretman vode od pranja filtera.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina