"Pikselizovano farbanje" novi trend u salonima

"X-Presion", frizerski salon iz Madrida, patentirao je novi način i tehniku bojenja kose, takozvano "pikselizovano" farbanje.
"X-Presion", frizerski salon iz Madrida, patentirao je novi način i tehniku bojenja kose, takozvano "pikselizovano" farbanje.

"Mi smo kreativni studio koji ide dalje od tipičnog sređivanja kose. Posvećeni smo istraživanju, inovativnom pristupu u kreiranju novih tehnika, a koristimo elemente različitih umetničkih disciplina", kažu iz madridskog salona i ističu kako su pioniri u "piksel" tehnici.

Još uvek nije jasno kako se ovi "pikseli" ponašaju kad izađete iz frizerskog salona na, recimo, vetrovit dan.

Međutim, dosta ljudi je odlučilo da se prepusti rukama ovih profesionalaca i isproba najnoviji trend.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.