Venčali se đak i nastavnica

Pred matičarem u Perhtolzdorfu, pokraj Beča, krajem prošle nedelje "sudbonosno da" izgovorili su 16-godišnji đak i njegova bivša nastavnica, nekadašnji trener rukometa iz Hrvatske Renata Juras (43).

Pred matičarem u Perhtolzdorfu, pokraj Beča, krajem prošle nedelje "sudbonosno da" izgovorili su 16-godišnji đak i njegova bivša nastavnica, nekadašnji trener rukometa iz Hrvatske Renata Juras (43).

Mladoženja Ervin Unterlehner i njegova izabranica su do konačnog sklapanja braka mnogo rizikovali i mnogo izgubili, pošto je njihova veza izazivala kontroverzu otkad je obelodanjena. Pre tri godine, Ervin se zaljubio u svog trenera rukometa Renatu Juras, a kada se saznalo da je tada 41-godišnja Hrvatica imala seksualne odnose sa 13-godišnjakom, javnost je bila zaprepašćena.

Usledila je prijava zbog zavođenja maloletnika, Renata je izgubila posao i čak je osuđena na 22 meseca zatvora uslovno. Uprkos svemu, Ervin i Renata su odlučili da žive zajedno, a krajem juna dobili su ćerku Noemi.

Najzad, prošlog petka, usledio je i put do matičara da bi se ozvaničio zajednički život. Na burme, par je ugravirao poruku "do neba i nazad", što - kako kaže Ervin - opisuje njihovu ljubav. Inače, umesto na bračno putovanje, Ervin će krenuti u školu - pošto je danas i u Austriji počela nova školska godina.

  • 04.09.2012 20:21
    Uf kakvu sam ja profesoricu imao, nije bila ovoliko starija, zenio bi je bez pogovora. Prava milfara
  • bravo

    04.09.2012 15:39
    Ovo je san svakog tinejdžera. Liku se posrećilo kao retko kome. Ako ostanu zajedno, ona će itekako želeti seks i sa 53 i sa 63 i sa 73, a on će i dalje bili momak u snazi.

  • mumu

    04.09.2012 13:34
    ima nas svakakvih
    Nije to nikakva novost,ali da posle izvesnog vremena dobro biti nece je vise nego verovatno.Puno srece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.