Stjuardesa ostala bez posla zbog srednjeg prsta

Stjuardesa ruskog avioprevoznika Aeroflot otpuštena je pošto je na društvenu mrežu postavila fotografiju srednjeg prsta usmerenog ka putnicima u avionu.
Stjuardesa ruskog avioprevoznika Aeroflot otpuštena je pošto je na društvenu mrežu postavila fotografiju srednjeg prsta usmerenog ka putnicima u avionu.

Kako prenosi agencija RIA Novosti, devojci nije pomoglo ni to što se branila da prst na slici nije njen, kao i da avion iz koga je fotografija ne pripada Aeroflotu. Tatjana Kozlenko postavila je spornu sliku još u oktobru 2011, ali je slučaj došao do uprave
avioprevoznika tek nedavno, kada je fotografiju preuzeo jedan uticajni tviteraš i objavio je na svom nalogu.

Mnogi su na društvenim mrežama podrzali Tatjanu Kozlenko, protestujući što je isterana iz aviokompanije zbog šaljive slike objavljene na društvenoj mreži. Međutim, na tviter nalogu Aeroflota saopšteno je da takve stvari nisu dopuštene osoblju kompanije. "Slika koju je objavila Tatjana pokazuje njen odnos prema putnicima i njenim duznostima. Ona je priznala da je pogrešila", saopštio je Aeroflot.

Otpuštena devojka je na svom blogu objavila drugačiju verziju. "Ne mislim da sam kriva. Fotografija je postavljena na moju stranicu, ja sam samo 'tagovana' (pomenuta) na njoj. Ruka (na fotografiji) nije moja, avion ne pripada mojoj kompaniji. Ne razumem zbog čega su mi upropastili život. Tražim pomoć i podršku", napisala je Tatjana Kozlenko.

  • LimanacNS

    30.01.2013 12:29
    Hm
    Ništa neobično. Neke multinacionalne kompanije "ne preporučuju" zaposlenima ni da imaju naloge na društvenim mrežama, da ne govorimo da im direktno skreću pažnju da ne stavljaju slike na svoje profile, gde su pijani, neprikladno obučeni i slično. Kontrola vreba sa svih strana, ma koliko ljudi mislili da su građanske slobode aktuelne.
  • Buba Rus

    29.01.2013 18:57
    Uskoro ce morati da nose one ortodox burke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.