Supermame sakupile novac za školski autobus

Majke školske dece iz španskog grada Monserata uspele su da sakupe neophodan novac za školski autobus koji prevozi njihovu decu prodajući kalendar sa svojim erotskim fotografijama.

Majke školske dece iz španskog grada Monserata uspele su da sakupe neophodan novac za školski autobus koji prevozi njihovu decu prodajući kalendar sa svojim erotskim fotografijama.

Njih nekoliko se krajem decembra skinulo za kalendar koji je potom pušten u prodaju, a iako su planirale da skupe novac za prva tri meseca uspele su da prikupe pare do kraja školske godine u junu. Bio im je potreban novac za autobus, vozača i osobu koja nadgleda decu.

Kažu da su ponosne na sebe i sada već planiraju novi kalendar za narednu godinu pošto se ideja pokazala kao dobra. Prodaja i dalje ide odlično, a mesečno je za autobus potrebno 3.120 evra.

Nadležni koji se bave obrazovanjem smanjili su prošle godine izdatke za školski autobus, a da nije bilo požrtvovanih majki oko 600 mališana bi do škole verovatno pešačila ili bi se vozila običnim gradskim prevozom što one nisu želele.
Erotski kalendar koji prikazuje majke u donjem vešu košta pet evra.

  • 26.02.2013 08:15
    debilno...
    ....ovako nesto niko ne bi trebalo da radi. Mnogo je drugih nacina za ostvarivanje cilja a ne uciti decu da se golotinjom dolazi do kesa cas posla!
  • Luna

    25.02.2013 14:33
    @Srdjan
    Zato što im naši seljaci to nikada ne bi oprostili, pa bi im napravili pakao od života. Dajte ženama slobodu, pa da vidite šta sve smeju. Ako imate hrabrosti za to.
    Kod nas još uvek samo muškarci daju sami sebi sve slobode. Neka ih neko nešto pita ako sme!
  • srdjan

    25.02.2013 11:30
    Naše seljanke ovo nikad ne bi uradile....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.