FOTO: Goli biciklisti po gradovima širom sveta

Stotine golih biciklista izašlo je prošlog vikenda na ulice Londona da bi obeležili Svetsku vožnju golih biciklista.

Stotine golih biciklista izašlo je prošlog vikenda na ulice Londona da bi obeležili Svetsku vožnju golih biciklista.

Godišnja vožnja, koja se održava i u Brajtonu, Sauthemptonu, kao i u gradovima širom sveta, predstavlja način da se pokaže ranjivost biciklista na putu i pokaže pozitivan efekat na životnu sredinu, ali ujedno to je i protest protiv naftne zavisnosti, prenosi britanski Indipendent.

Vožnja u Londonu ove godine prilično je zaustavila saobraćaj. Na stanicama gradskog prevoza javili su da će autobusi kasniti i savetovali putnike da računaju na duže putovanje tog dana.

Neke su ulice bile potpuno zakrčene zbog velikog broja gledalaca koji su iščekivali početak vožnje. Nekima od njih to nije bilo zabavno. Korisnik Tvitera Metju Galvin rekao je da je "povorka golih biciklista prošla pored njegove kuće i da to nije bio lep prizor".

  • Srbijanac

    11.06.2013 14:16
    Suština
    Na žalost, u manjini su oni koji bi da ukažu na nešto od onih koji ćute. Ovo je način da se skene pažnja na ono što se uporno baca u stranu, što se proglašava "manje bitnim" a u stvari je ključno za opstanak planete i života na zemlji...

    Oni kioji ćute, uglavnom obrate pažnju na golotinju, ali ne i na suštinu te golotinje....
  • majkrofoncheker

    11.06.2013 12:15
    YEAH!!
    LESS GAS, MORE ASS!!
  • Hannibal

    11.06.2013 10:08
    Stevo slab ti doprinos, nije sve u stiskanju.
    Pozdravljam akciju i rado bih se pridruzio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti