VIDEO: Uskoro mobilni telefoni sa savitljivim ekranom?

Posle glasina da će Galaxy Note 3 imati nesalomiv Super AMOLED fleksibilan displej, pojavile su se vesti iz Južne Koreje koje idu u prilog ovim tvrdnjama.
Posle glasina da će Galaxy Note 3 imati nesalomiv Super AMOLED fleksibilan displej, pojavile su se vesti iz Južne Koreje koje idu u prilog ovim tvrdnjama.

Izveštaj navodi nekoliko razloga koji idu u prilog tvrdnji o novom displeju – Samsung mora da uradi nešto veliko s obzirom na nešto lošiju prodaju modela Galaxy S4 a i LG predstavlja veliku pretnju s obzirom da kompanija radi na spostvenom telefonu sa fleksibilnim displejom.

Tu su i Sony i HTC koji spremaju uređaje koji će biti direktni rivali Noteu, u pitanju su Xperia Z ULtra i HTC One Max. Uređaj sa takvim displejom mogao bi vrlo lako da postane "sledeća velika stvar" na tržištu pod uslovom da LG ne preduhitri Samsung.

Doduše, sve navedene informacije i dalje su u domenu nagađanja i glasina, međutim, ukoliko se ispostave kao tačne, to bi moglo da dovede do velikih promena na tržištu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti