Ajkula s cigaretom u ustima u njujorškom metrou

Kondukter njujorškog metroa je pronašao telo ajkule u jednom od vagona.
Kondukter njujorškog metroa je pronašao telo ajkule u jednom od vagona.

Uprava za transport Njujorka je saopštila da je ajkula nađena u vozu u Kvinsu i da su putnici zamoljeni da izađu iz vagona pre nego što je ajkula uklonjena.

Fotografije ajkule su se kasnije pojavile na blogerskom sajtu Gotamist, navodi AP i dodaje da je ajkula bila dugačka oko jednog metra i da je slikana sa cigaretom u ustima i sa kartom za metro pored nje.

U jednom od komentara na blogu se kaže da je na stanicama i vozovima na toj liniji viđen čovek koji pokušava da proda bebu ajkulu koju je držao u kofi.

Predstavnici Uprave za transport su rekli da su videli fotografije, ali da ne tragaju za osobama koje su ih slikale i postavile na blog, jer "imaju pametnija posla".

  • 08.08.2013 10:05
    Mrzim ljude koji mrze ajkule...
    i uopšte - sve ostale životinjske i ljudske vrste.
  • @Anonimus - mzim ajkule

    08.08.2013 08:36
    Jako zabrinjavajuća izjava.
  • Saljivdzija

    08.08.2013 08:18
    Tuga!
    Tuga! Jadna zivotinja! :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.