Probio rupu i opljačkao butik u Holivudu

Jedan pljačkas odneo je iz butika ekskluzivne odeće u Holivudu robu u vrednosti od 8.000 dolara na filmski način - tako što je u zidu prokopao rupu.
Jedan pljačkas odneo je iz butika ekskluzivne odeće u Holivudu robu u vrednosti od 8.000 dolara na filmski način - tako što je u zidu prokopao rupu.

Pljačka u butiku "Kitson", čije su česte mušterije mnoge slavne ličnosti, dogodila se u sredu uveče, a otkrivena je narednog jutra kada su prodavci došli na posao i zatekli rupu u zidu.

"To je losanđeleska verzija 'Bekstva iz Šošenka'", izjavio je direktor butika "Kitson" Mark Tajler, podsećajući na film čiji glavni junak uspeva da pobegne iz zatvora kroz tunel iskopan u ćeliji.

Pljačkaš je uspeo da uđe u butik i iz njega izađe sa skupocenom robom i pored infracrvenih kamera i naprednog alarmnog sistema tako što je iz susednog javnog toaleta prokopao zid koji taj toalet deli sa butikom.

"Bukvalno je prokopao tunel, tako da nije ušao ni kroz prozor ni kroz vrata. To je stvarno ludo", rekao je Tajler, ističući da će kompanija "Kitson" kao dodatnu meru zaštite sada ojačati zidove svojih radnji.

Policija je odmah obaveštena i u toku je istraga o ovom slučaju.

  • Vlada

    11.08.2013 08:19
    ...
    Rupa u zidu ili rupa u glavu, za mnoge je ista stvar :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.