Senator igrao igrice dok se odlučuje o napadu na Siriju

Američki senator Džon Mek Kejn, dugogodišnji zagovornik vojne intervencije u Siriji, uhvaćen je kako igra poker na svom mobilnom telefonu za vreme govora najviših zvaničnika američke administracije tokom jednog od najvažnijih pretresa u Kongresu u ovoj godini.

Američki senator Džon Mek Kejn, dugogodišnji zagovornik vojne intervencije u Siriji, uhvaćen je kako igra poker na svom mobilnom telefonu za vreme govora najviših zvaničnika američke administracije tokom jednog od najvažnijih pretresa u Kongresu u ovoj godini.

Fotografija dokazuje kako Mek Kejn igra poker na svom Ajfonu tokom rasprave o tome da li senatori treba da daju pristanak predsedniku Baraku Obami za bombardovanje Sirije zbog upotrebe hemijskog naoružanja.

Mek Kejn je preko Tvitera reagovao sarkastično rečima "skandal", nakon što je Vašington post postavio fotografiju na svom sajtu. "Uhvaćen tokom igre igrice na Ajfonu usled tročasovne sednice Senata, najgore od svega izgubio sam", napisao je Mek Kejn.

"Koliko god volim da slušam velikom pažnjom izjave svojih kolega tokom tri i po sata, povremeno mi malo dosadi, pa sam pribegao pokeru", kazao je Mek Kejn za CNN. "Najgore od svega je što sam izgubio hiljade dolara u ovoj igri", dodao je nekadašnji kandidat republikanaca za predsednika SAD, pojasnivši da se radilo o novcu za igrice.

  • Osoba M

    05.09.2013 06:45
    To pokazuje njegovu brigu o Sirijskom narodu. Nazalost, takvu vrstu brige pokazuju ovi nasi i kada je rec o nasem narodu...
  • Steva-NS

    04.09.2013 23:07
    Igra igrice, jer ga ionako niko ništa ne pita,kad je Sirija u pitanju!Suviše je sitan igrač,da bi bio član neke interesne grupe,koje o svemu odlučuju,a Obama izvršava.Treba odraditi drugi mandat.Tako je to u "razvijenom" svetu!
  • sova

    04.09.2013 10:27
    ...
    njima je, na žalost, i Sirija samo "igrica"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.