FOTO: Posetioci skakuću po džinovskim grudima u Muzeju seksa

Golicavo i uz mnogo smeha, zabave i selfija - mogućnost skakanja na džinovskim grudima na naduvavanje glavna je atrakcija ovog vrelog njujorškog leta.
Golicavo i uz mnogo smeha, zabave i selfija - mogućnost skakanja na džinovskim grudima na naduvavanje glavna je atrakcija ovog vrelog njujorškog leta.

Kako temperature rastu, posetioci masovno hrle u Muzej seksa kako da bi skakali u dvorcu za odrasle pod nazivom "Jump For Joy" (Skači od sreće) a sa nadimkom "House of Boobs" (Kuća grudi).

"Zamak" je glavni eksponat koketne izložbe londonskih konceptualnih umetnika Bompasa i Para koji su inspiraciju pronašli u nevaljaloj strani staromodnih Britanaca i francuskom luna parku.

Vrisci posetilaca poput "Bože, ja ne idem na to! " ili "Ja definitivno idem na to" odzvanjaju zamkom od ženskih grudi.

Ogromne dojke različitih oblika i boja štrče iz zidova zamka, dok se posetioci (i muškarci i žene) zabavljaju skačući po njima i oko njih, smejući se oduševljeno, fotografišući se mobilnim telefonima ili aparatima.

Ova atrakcija obećava nalet endorfina, koji je isti kao i onaj koji se oslobađa tokom orgazma.

Bompas i Par su miljenici londonske umetničke scene a od 2007. godine ovaj duo uglavnom radi na polju dizajna u kulinarstvu i velikih arhitektonskih instalacija. Oni su dizajnirali pet atrakcija za ovu izložbu nazvanu "Funland: Pleasures and Perils of the Erotic Fairground" (Zemlja zabave: Zadovoljstva i opasnosti erotskog zabavnog parka) i nadaju se da će je posle Njujorka prikazati i u Londonu sledećeg proleća.

U okviru izložbe je i Grope Mountain (Pipava planina), odnosno stene za slobodno penjanje, na kojima su držači u obliku muških i ženskih polnih organa, kao i prilično jeziv "Tunel ljubavi" ili lavirint pun ogledala koji se završava skulpturom neuhvatljive g-tačke.

Sem Bompas je rekao da ga manje interesuje sam rad a više osmesi i radost koje ova izložba pruža posetiocima.

"Sve deluje nepristojno ali i zadovoljavajuće", rekao je on. "Pristupili smo seksualnosti sa tipično britanskim humorom što izložbu čini prilično razigranom."

Kustos u muzeju Mark Snajder rekao je da su od otvaranja izložbe 26. juna imali oko 10.000 posetilaca. "Najbolje je što ljudi koji nisu sigurni da li žele da uđu na izložbu na kraju prošetaju lavirintom ili odu do Kuće grudi i sjajno se provedu", rekao je on.

  • Bojler

    11.07.2014 18:36
    Sta reci ?
    Fantasticno.
    Fin dozivljaj i dobra zabava u Muzeju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.