Voša dovela zamenu za Đurića

Uprava Vojvodine ekspresno je reagovala posle odlaska iskusnog štopera Igora Đurića u Karšijaku, već su mu našli zamenu.
Uprava Vojvodine ekspresno je reagovala posle odlaska iskusnog štopera Igora Đurića u Karšijaku, i samo dan pošto je Đurić napustio Vojvodinu, čelnici ovog kluba su već uspeli da mu nađu zamenu.

To će biti 22-godišnji Lazar Rosić, koji je sa Vojvodinom potpisao ugovor na tri godine.

Radi se o fudbaleru koji je karijeru započeo u Kragujevcu, gde je branio boje Šumadije 1903, a zatim i Radničkog 1923, odakle je po završetku prošle sezone otišao u niški Radnički. Imao je zapažen učinak u klubu sa Čaira, a svi se verovatno sećaju njegovog gola protiv Crvene zvezde na Marakani, ali i isključenja na istoj utakmici, jer bilo je i dosta polemike oko kartona koje je tada dobio.

Ipak, u Nišu se nije dugo zadržao, odigrao je svega pet utakmica za Radnički, a onda su interesovanje za njega pokazale i Vojvodina i portugalska Braga, ali su Novosađani bili brži.

  • Deka

    04.09.2015 07:42
    I on se opredelio za Vojvodinu...
    gde kasne plate po 3 meseca a odbio je da ode u Bragu, da igra za kes!!???? Pa njemu onda nesto fali.. ili...
    Koga vi novinari farbate???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.