Lider odbojkaške Superlige dočekuje Inđiju na Spensu

Odbojkaši Vojvodine sutra na Spensu dočekuju ekipu Inđije u okviru 6. kola Superlige.
Odbojkaši Vojvodine sutra na Spensu dočekuju ekipu Inđije u okviru 6. kola Superlige.

Vojvodina ima priliku da pobedom pred svojom publikom zadrži prvo mesto na tabeli, a s razlogom je favorit u ovom meču, zbog toga što Inđija dolazi desetkovana na noge crveno-belima.

Kako trener Novosađana Strahinja Kozić kaže, sve sem pobede Vojvodine bilo bi veliko iznenađenje.

- Jasno je da smo apsolutni favorit u ovom meču sa Inđijom, a šansu će dobiti i igrači koji nisu imali zapaženiju minutažu u dosadašnjem toku sezone. Pristup mora da bude ozbiljan, moramo da uđemo 100% skoncentrisani u ovaj meč, jer svaki protivnik koji igra protiv nas ulazi sa 120 odsto svojih mogućnosti. Imamo dobar tim, a kako sezona bude odmicala igraćemo sve bolje. Sve sem pobede će biti veliko iznenađenje - jasan je Kozić.

I korektor Petar Premović potvrdio je konstataciju trenera Kozića da je sve sem pobede veliko iznenađenje.

- Želimo pobedu protiv Inđije kako bismo se ustalili na prvom mestu. Nema mesta za nonšalantnost, podcenjivanje i jednostavno moramo da damo sve od sebe. Ovo nam je ujedno i pripremna utakmica za duel sa Modenom u Ligi šampiona.

Utakmica počinje sutra u 18 časova u maloj sali Spensa, ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport