Vojvodina poražena na gostovanju Dunavu

Košarkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju od ekipe Dunava rezultatom 97:94 u utakmici 13. kola Košarkaške lige Srbije.
Vojvodina poražena na gostovanju Dunavu
Foto: 021.rs
Ekipa iz Starih Banovaca povela je u prvoj četvrtini sa 28:17, a tu su prednost izabranici Filipa Soceka jurili do kraja meča. Domaćini su odličnu igru prikazali i u drugoj četvrtini koju su dobili sa 29:22, pa se na pauzu otišlo sa rezultatom 57:39.
 
"Crveno-beli" su pokazali da mogu da pariraju domaćinu, pošto je čitavo drugo poluvreme bilo pod njihovom kontrolom. Treću četvrtinu Voša je dobila ubedljivo sa 27:15. 
 
U poslednjoj četvrtini igrači Vojvodine su pokušali da dođu do novih bodova u KLS. Ipak, "gas" je dao i domaćin, pa je u ovoj četvrtini zabeležen najveći broj koševa na meču. Voša je bila bolja u poslednjim trenucima, dobila četvrtinu sa 28:25, ali to nije bilo dovoljno za novo slavlje. 
 
Novosađani su uspeli samo da istope prednost, pa je Dunav, postavivši konačan rezultat na 97:94, upisao svoju šestu pobedu u takmičenju.
 
U redovima Novosađana najefikasniji je bio Atanasov koji je postigao 21 poen, dok je s druge strane Zorčić iz Dunava upisao 26 poena.
 
Skor od šest pobeda i sedam poraza ima čak šest timova u KLS. Među njima je i Vojvodina koja se trenutno nalazi na osmom mestu u prvenstvu.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Spartak - Borac 83:87, Radnički - Sloga 78:76, Dinamik - Zlatibor 78:68, Vršac - Tamiš 83:78, Metalac - Beograd 94:71, Mladost - Beovuk 81:94.
  • NS

    26.12.2017 22:12
    Ne može čovek da se ne javi ,kad vidi kakve sve gluposti ljudi pišu.Ovaj "indisponirani" je hit !!!
    Kao prvo želim da čestitam Voši na osmom mestu na polusezoni.tome se ni najveći optimisti nisu nadali.Konkretno na ovoj utakmici ,indisponirana su bila dva ključna igrača ,Bjelica i Janjić .Nisu bili na nivou svojih dosadašnjih partija i svojih kvaliteta i mogućnosti .To su jedina dvojica koja mogu rešiti utakmicu ,kad se lomi i kad je "foto-finiš".Jednostavno ,valjda im nije bio dan.A Atanasov nije igrač odluke ,o njegovim lč;nim greškama u fazi napada već se ovde pisalo.
    Ne znam ko drma kavez ovome što napisa - drma se stolica ? ne znam na koga misli ?Ako (slučajno) stari as misli na Soceka ,verovatno su to njegove prikrivene želje da zauzme Socekovo mesto .Gledaj ti da se negde na drugom mestu udomiš ,u Voši su svesni koliko je Socek sebe uložio i šta znači za ovu ekipu.Ne samo u Voši ,u regionu se zna koji su njegovi kvaliteti ,Pa nije ga bez razloga košarkaški savez Vojvodine proglasio za NAJBOLJEG TRENERA VOJVODINE !!!!!! ČESTITAM mu na priznanju i na svemu što je dosada uradio u Voši i u košarci uopšte i želim mu SREĆU U BUDUĆNOSTI !!!!
  • Dzordz

    26.12.2017 10:19
    @BraNS
    Jedan mali kiks, pa šta. Odmah se dušebrižnici javili. Glavu gore momci, napred i samo hrabro na sledećeg rivala. Puna podrška igračima i stručnom štabu. Radite odličan posao sa veoma skromnim sredstvima.
  • trebina

    26.12.2017 10:13
    gde ste misevi
    Poceli ste da izlazite iz misije rupe a Vosa nikad jaca. Do pobede vidimo se na trebinama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport