Vojvodina 303. na svetu

Novosadska Vojvodina je 303. na listi najboljih fudbalskih klubova sveta, koju svakog meseca objavljuje nemački Institut za istoriju i statistiku fudbala (IFFHS).

Novosadska Vojvodina je 303. na listi najboljih fudbalskih klubova sveta, koju svakog meseca objavljuje nemački Institut za istoriju i statistiku fudbala (IFFHS).

Šampion Srbije Partizan nalazi se na 110. mestu liste. U odnosu na prethodni mesec, crno-beli su pokvarili plasman za 23 mesta, a trenutno imaju 113 bodova. Od srpskih klubova, na listi 500 najboljih na svetu nalazi se i Crvena zvezda, koja je trenutno 249. sa 81 bodom, što je u odnosu na prethodni mesec napredak za 28 pozicija, dok je Rad sada 377. na listi.

U vrhu nije bilo promena. Barselona je i dalje prva, slede Real Madrid, Mančester junajted, Porto i Inter.

  • Galawix

    08.09.2011 21:32
    @ Novosađanin Hmmm...
    Interesantno razmišljanje...

    Znači, ako me taj tvoj klub ne interesuje, odmah se pitaš, odakle sam došao? Valjda, ne može čovek biti odavde, ako ne voli taj klub?

    Dakle, ako me ne interesuje taj tvoj klub, onda "nisam upućen ni u šta"? Hi, hi, hi... Proširi malko poglede u životu, sinko. Mnogo su ti uski.

    Naravno, da me niko ništa nije pitao. Tako ovo ne funkcioniše. Ovde svako kaže šta hoće. I ne treba mu zaštita od huligana. Bar ne još.

    Ah, da. Ne dolazim niotkud. Ja sam ovde rođen, sinko. I moj tata, ako te zanima.
  • Galawix

    08.09.2011 20:01
    @ Slanina Hmmm...
    Ti mora da se šališ sa ovim o "glupim natpisima"? Naravno da je ceo grad išaran natpisima koji najočiglednije mogu da imaju vezu samo sa tim klubom na koji se tako vređaš i onim drugim sa stadiona prema Rumenki. Na Bulevaru oslobođenja nema ulaza, a gotovo ni fasade bez tih odvratnih huliganskih grafita. Ili to nije dovoljno "centar grada"?

    Ni to im nije dovoljno, pa su prešli na saobraćajne znake. U buvaru sa njima, a onda za terapiju da stružu žvakaće sa trotoara.

    Ako "se apelovalo" da ta bagra nevaspitanih siledžija prestane sa šaranjem, onda izgleda da ne govorite istim jezikom.

    Što se tiče samog kluba na koji se tako vređaš, on mi je potpuno neinteresantan. Potpuno mi je svejedno na kom je mestu bilo koje liste na svetu.

    Meni je drago, da ti imaš čime da se baviš u slobodno vreme i sve dok ne brljaš sprejom po fasadama MOG VOLJENOG GRADA, meni je i to svejedno.

    Ako nemamo ništa pametnije za simbol grada, onda smo nagrabusili, naravno.
  • Slanina

    06.09.2011 14:02
    Pretpostavljam da si stariji i da nisi upucen bas u celu pricu i sve sto se desava oko FK Vojvodine i njenih navijaca,pa ne bi bilo pristojno od mene da drzim neka predavanja ovde.Ali moram da napisem neke stvari oko kojih se jako varas.To sto si napisao za pisanje po fasadama grada je glupost,u centru naseg Novog Sada ne postoji ni jedan natpis koji je vezan za FK Vojvodinu ili Firmu iz razloga sto je apelovano na ljude(navijace) da se ne ruzi centar grada glupim natpisima,i to se ne radi.Druga stvar,zasto smo nagrabusili ako je FK Vojvodina simbol Novog Sada?Da nije mozda sramota to sto smo 303 na svetu,ili ne znam ni ja sta?Bilo da je treca,trista treca ili trista hiljada treca na svetu uvek cu je voleti jer ona je moja prva ljubav i moja Sara Dama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.