Vojvodina startuje u Ligi šampiona

Vaterpolisti Vojvodine u subotu, utakmicom protiv Mladosti u Zagrebu, počinju takmičenje u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Vaterpolisti Vojvodine u subotu, utakmicom protiv Mladosti u Zagrebu, počinju takmičenje u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Trener novosadske ekipe Dejan Stanojević rekao je da nije realno porediti Vojvodinu sa ekipom Mladosti, koja već nekoliko godina predstavlja jednu od najboljih evropskih ekipa.

"Ja se izuzetno radujem susretu sa ovako kvalitetnim rivalom. Moja želja je da igrači steknu iskustvo iz duela sa Vanjom Udovičićem i Igorom Hinićem, što oni sigurno hoće, ali je problem što to iskustvo sledeće godine neće pokazati u Vojvodini, nego u nekoj drugoj ekipi. Voleo bih da na kraju sezone priključim jednog iskusnog igrača ovoj ekipi pa onda da odmerimo snage sa drugima i da vidimo gde smo", rekao je Stanojević.

On je dodao da je Vojvodinu napustilo dosta igrača u prethodne dve godine, pa je teško pričati o prolazu u narednu fazu. Kapiten ekipe Vladimir Cukić kaže da će Vojvodina u Ligi šampiona dati maksimum jer nema šta da izgubi.

Meč između Mladosti i Vojvodine igra se u subotu u Zagrebu od 18 časova, a obezbeđen je direktan prenos na RTV-u.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.