Voša potpisala ugovore sa trojicom igrača: Crnomarković i Tanjga novi članovi, ugovor i za Ivanovića

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da su od danas novi igrači tog kluba Đorđe Crnomarković i Siniša Tanjga, kao i da je novi ugovor potpisao Mihailo Ivanović.
Voša potpisala ugovore sa trojicom igrača: Crnomarković i Tanjga novi članovi, ugovor i za Ivanovića
Foto: FK Vojvodina
Crnomarković igra na poziciji štopera, a u dosadašnjem delu karijere igrao je za Beograd, Šumadiju, Donji Srem, Javor, Čukarički, Radnički iz Niša, Leg Poznanj, Zaglebje i dva puta za Olimpiju iz Ljubljane iz koje je i stigao u Vojvodinu.
"Lepo je doći u veliki klub kao što je Vojvodina, jedan od najvećih u našoj zemlji. Već sam imao priliku da treniram sa momcima, ali sam od danas zvanično potpisao. Očekujem da budemo u samom vrhu Super lige i očekujem igramo prepoznatljiv fudbal", rekao je Crnomarković nakon što je potpisao trogodišnji ugovor.
Ovaj 29-godišnji štoper sa niškim Radničkim je bio vicešampion u sezoni 2018/19, a veruje da taj uspeh može da ponovi i sa Vojvodinom.
 
"Mi smo Vojvodina i znamo šta predstavlja ovaj klub i šta znači njen dres. Imamo najveće moguće ambicije ove sezone i što da ne, verujemo da ćemo biti u samom vrhu", rekao je Crnomarković.
 
Dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom potpisao je Siniša Tanjga, 19-godišnji štoper koji je ponikao u redovima ovog kluba. Osim u omladinskoj školi "Ilija Pantelić", kao tinejdžer bio je i član Bolonje, a potom je prošlog leta otišao u nemački Majnc.
 
"Ponosan sam što sam se vratio kući. Očekivanja su kao i uvek velika, a cilj je da se borimo za trofeje i da uđemo u grupnu fazu Lige konferencije", rekao je Tanjga.
 
Treći igrač koji je potpisao ugovor je povratnik u redove Vojvodine Mihailo Ivanović, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u U19 timu Sampdorije. Ovaj 19-godišnji napadač je potpisao ugovor na tri godine.
 
"U Italiji mi je bilo super, ne bih imao ništa protiv da tamo ponovo zaigram jednog dana, ali sada najpre želim da ostvarim velike uspehe sa Vojvodinom, za početak, da u predstojećoj sezoni budemo među prve tri ekipe na tabeli", rekao je Ivanović.
  • Analiticar

    01.07.2023 18:01
    Tatin sin
  • Prva Srbija

    01.07.2023 17:07
    Svaka čast tati na tituli ali mladi nije za nas...
  • Temica

    01.07.2023 16:17
    Temica
    Ovaj mali Tanjgin nije bio ni za Bolonju ni Majnc,nego njega ugurali zbog Tate i tako izbacili,odlična dva Mlada igrača! Zato nam je i Fudbal,propao sbog veza i vezica,radi licne Koristi! Odlicno jedan,napisa da su valjali nebi ih,izbacili iz Inostranstva!!! U ostalom,vrlo brzo ćete se uveriti!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.