Policija će snimati navijače na utakmici Vojvodine i Novog Pazara

Fudbaleri Vojvodine u sredu putuju na vreli teren u Novom Pazaru gde će pokušati da izvade fleke za dve očajne utakmice koje su iza njih.
Fudbaleri Vojvodine u sredu putuju na vreli teren u Novom Pazaru gde će pokušati da izvade fleke za dve očajne utakmice koje su iza njih.

Trener Novosađana Dejan Vukićević kaže da je u pitanju duel koji nikako nisu priželjkivali, jer je u pitanju ekipa koja se bori za opstanak i koju nosi fantastična atmosfera na tribinama.

"Znamo da nas čekaju loš teren i paklena atmosfera, ali to je fudbal i ja zaista uživam u takvom ambijentu. Želim da sa mnom u autobusu budu momci kojima je to motiv više, a ne nešto što će negativno uticati na njihovu igru", kaže Vukićević.

Strateg crveno-belih osvrnuo se i na više nego razočaravajuću partiju koju su njegovi puleni pružili u subotnjem remiju sa poslednjeplasiranim Metalcem. Prema njegovim rečima, igrači Vojvodine daju maksimum na treninzima, ali prošlog vikenda na terenu naprosto ništa nije funkcionisalo. "Meni je žao što niste prisustvovali jučerašnjem treningu – imao sam želju u jednom momentu da ga prekinem, jer nam apsolutno nije potrebno da radimo sa toliko želje i ozbiljnosti ako ćemo da igramo kao prošle subote. Verujte, nijedan naš trening ne liči na naše izdanje protiv Metalca i zaista sam se osećao tužno posle tog meča", navodi trener Vojvodine.

Vukićević dodaje da je tačno da su dva najzvučnija pojačanja, Stefen Apija i Almami Moreira u potpunosti van forme, ali navodi da će obojica istrčati na teren protiv Novog Pazara. Trener Novosađana dodaje da će šansu dobiti i nada crveno-belih Vuk Mitošević, a najavio je da će Apiju odmoriti tek u narednom duelu protiv Sevojna.

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru nadgledaće u sredu utakmicu izemđu Novog Pazara i Vojvodine, saopštio je MUP Srbije. U policijskom saopštenju stoji da u skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji, imaju dužnost i pravo da video nadzorom snime i fotografišu aktere ovog susreta na tribinama gradskog stadiona u Novom Pazaru.

Meč između Novog Pazara i Vojvodine na programu je u subotu u 14.30. (miodrag@021.rs)

Satiričnu verziju ove vesti pogledajte u novoj epizodi Teleplova ''Voša i početak prolećnog dela''

  • Kao svuda u svetu!

    14.03.2012 13:30
    Samo napred FK Vojvodina!
    Alo ko ne postuje grad Novi Sad a u njemu zivi, radi, skoluje se, dise i uziva, kome je NS dao hleb i kucu, ko ne postuje sveti grb FK VOJVODINE moze samo da se tornja! Svugde u svetu se voli i postuje i brani svoje samo ovde NE! E pa ima nas koji nedamo svoj klub i grad! I da manite se tih gluposti, antifa, antiantifa, cankovi, ovi oni, politike, bitna je samo ljubav prema klubu i gradu! Ko to ne postuje, gadno ce zavrsiti! FK Vojvodina ponos nizije jos od 1914...mislite o tome! Istorija i cast za ponos!
  • e

    14.03.2012 09:24
    moji
    provincijalci
  • Liman I

    13.03.2012 14:39
    'Ajmo Vuče, pokaži matorim izlizanim propalitetima kako se igra fudbal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.