VIDEO: Incidenti i pobeda Voše u Novom Pazaru

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na gostovanju Novi Pazar rezultatom 2:1 i tako zabeležili prvu pobedu u prolećnom delu prvenstva.
Fudbaleri Vojvodine pobedili su na gostovanju Novi Pazar rezultatom 2:1 i tako zabeležili prvu pobedu u prolećnom delu prvenstva.

Utakmici su prethodili incidenti, u kojima je povređen i golman Voše, Nemanja Supić.

Iako je domaćin poveo, fudbaleri Voše su do poluvremena preokrenuli. Za Novopazarce gol je dao Raščić, dok su strelci za Vojvodinu bili Skuletić i u samom finišu poluvremena Mitošević.

Nekoliko incidenata desilo se pre početka utakmice, pošto su na terenu eksplodirala dva "topovska udara". Jedna pirotehnička naprava eksplodirala je pored golmana Nemanje Supića, posle čega se on upustio u raspravu sa sportskim direktorom Pazara Seadom Brunčevićem.

Početak meča kasnio je, međutim, samo dva minuta, da bi se uklonile rolne papira sa terena. Vojvodina je na svom sajtu saopštila da je od eksplozije pirotehničke naprave povređen Supić, a da je drugi "udar" pukao pored trenera golmana Saše Todića. Fudbalski savez Srbije vodi disciplinski postupak protiv Novog Pazara zbog incidenata u meču sa Radom proteklog vikenda.

U ostalim utakmicama: Partizan- OFK Beograd 2:1, Radnički - Javor 2:0, Hajduk - Jagodina 0:2, Rad - Sloboda 2:0, Metalac - Spartak 0:0. Večeras igraju Crvena zvezda i Smederevo.

U narednom kolu Vojvodina u subotu od 17h dočekuje Slobodu.

 

  • mb

    15.03.2012 11:09
    BRAVO!
    Niko ne izvestava o incidentma koji su se desavali na ovom gostovanju! Posebno ste trebali i da prikazee turske zastave i parole koje su istaknuti na osmanlijskoj tribini! Bruka i sramota! Bravo za 021, jedini ste napisali clanak o problemima koje smo doziveli tokom utakmice!
  • Podbarac

    15.03.2012 08:45
    Svaka cast
    Bravo majstori.Sve pohvale za izuzetnu pobedu u gostima i to na tako teskom gostovanju u Novom Pazaru gde je jos na snazi feudalizam.Oni su na mutljavinu usli u ligu pa se nadam da ce tako i ispasti a vas uvek hvalim kada ste dobri a kritikujem kada ne valjate.
  • 15.03.2012 08:27
    FKV_Telep
    Bravo voso!a sad u subotu da rasturimo Slobodu koja ne moze da se sastavi od prelaznog roka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.