Spens pun mađarskih navijača

Utakmici trećeg, poslednjeg kola C grupe Evropskog prvenstva za rukometašice, u kojoj se u Velikoj dvorani Spensa sastaju reprezentacije Mađarske i Španije, prisustvuje više od 3.500 gledalaca, što je ubedljivo najviše od početka takmičenja u Novom Sadu.
Utakmici trećeg, poslednjeg kola C grupe Evropskog prvenstva za rukometašice, u kojoj se u Velikoj dvorani Spensa sastaju reprezentacije Mađarske i Španije, prisustvuje više od 3.500 gledalaca, što je ubedljivo najviše od početka takmičenja u Novom Sadu.

Trebalo je da proteknu dva takmičarska dana pa da navijači napokon ispune Spens. Jedini "krivci" za zadovoljavajuću posetu su mađarski navijači, koji su došli u velikom broju da podrže svoje rukometašice.

Na sve strane vijore se mađarske crveno-belo-zelene trobojke, a Spens odzvanja od tradicionalnog mađarskog navijačkog pokliča "Rija - rija - Hungarija".

Direktor takmičenja Zoran Stanojević kazao je pre dva dana da je oko 1.800 mađarskih navijača otkazalo dolazak u Novi Sad, iako su imali uredno kupljene ulaznice.

Čini se da je pobeda Mađarica nad Nemačkom u drugom kolu učinila da ti navijači promene odluku i ipak dođu u Novi Sad i u Spensu naprave vatrenu atmosferu.

Mađarski novinari su rekli da je razlog za ovako drastično povećanje broja navijača iz Mađarske to što dolazi vikend, odnosno dva neradna dana, a njihove rukometašice su sjajnom pobedom nad Nemicama postale sportski heroji, pa se očekuje da će ovako veliku podršku imati i tokom utakmica u drugoj fazi takmičenja.

  • Ћевара

    14.12.2012 20:36
    Радеднку и остали неверним Томама...
    А после Србије Ја не навијам ни за једну другу државу!!!
    Волим и ја Вас браћо Срби!
    Друге поштуј а своје цени, воли и за своје навијај!
    Толико о патриотизму за данас!
  • HUN-gari

    08.12.2012 16:34
    @ HUNI i neki Anonimusi
    Umesto da plujete po Mađarskim navijačima, bolje bi bilo da razmislite o tome zašto nisu došli Hrvatski navijači!
  • 08.12.2012 13:03
    Pozdrav
    komsijama! Neka najbolji pobedi! Lepo se provedite!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.