Bojović potpisao za Panetolikos

Milan Bojović je ekspresno pronašao inostrani angažman posle rastanka sa Vojvodinom. Strelac pet golova za Novosađane u jesenjem delu, potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa grčkim drugoligašem Panetolikosom.
Milan Bojović je ekspresno pronašao inostrani angažman posle rastanka sa Vojvodinom. Strelac pet golova za Novosađane u jesenjem delu, potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa grčkim drugoligašem Panetolikosom.

– Klub je fantastično organizovan, ima jedan od najmodernijih trening centara u Evropi. Sa finansijske strane napravio sam korak napred – poručio je Milan Bojović, pola sata posle rukovanja sa predsednikom Fotisom Kostulasom.

U društvu menadžera Zorana Đurića, Bojović je odgledao utakmicu novih saigrača protiv Trasivulosa. Debitovaće 6. januara, na gostovanju Volosu, stigao je kao pojačanje za pokušaj povratka u elitnu ligu Grčke.

– Ranije sam grešio i do poslednjeg časa čekao ponude, pa ulazio u probleme. Zakoračio sam na odskočnu dasku, prešao sam u ambiciozan klub i dolazi vreme za golove na grčkim terenima – naglasio je Bojović.

Rođen je aprila 1987. godine u Lučanima, prošao je Partizanovu školu i posle uspešne sezone u filijali crno–belih Teleoptiku preselio se u Čukarički Stankom.

Na Banovom brdu je proveo dve godine, zatim prihvatio ponudu Jagodine. Prethodnih 18 meseci igrao je u Vojvodini, a nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa novosadskim superligašem.

  • paolo

    17.12.2012 19:56
    .
    Bojke je gledao i musave na laznoj marakani protiv Bordoa cime se deklarisao kao neprijatelj kluba za koji je igrao.
    Zbogo i ne zalimo...
  • NOVOSODJANIN

    17.12.2012 08:09
    za anonimusa
    momak nas je vise puta sa svojim pogodcima spasio,zato nemoj da trabunjas.Bojketu sve najbolje u svom novom klubu a u Vosi si odigrao korektno i profesionalno.Sve najbolje.
  • 16.12.2012 12:01
    Hvala Bogu...
    ...samo kad je otišao iz FK Vojvodine, da 'oće samo i Škuletića da povede...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.