Voša spremna za revanš protiv oslabljenog Šerifa

Pred odlazak fudbalera Vojvodine u Moldaviju, gde će se u revanš meču plej ofa za Ligu Evrope sastati sa Šerifom, trener novosadske ekipe Marko Nikolić, rekao je da je njegov tim veoma blizu da ostvari rezultat o kojem na početku sezone nisu ni sanjali, ali da se oni zasluženo nalaze tu gde jesu.
Pred odlazak fudbalera Vojvodine u Moldaviju, gde će se u revanš meču plej ofa za Ligu Evrope sastati sa Šerifom, trener novosadske ekipe Marko Nikolić, rekao je da je njegov tim veoma blizu da ostvari rezultat o kojem na početku sezone nisu ni sanjali, ali da se oni zasluženo nalaze tu gde jesu.

On je kao i pred prvi meč, koji je prošlog četvrtka na stadionu "Karađorđe" završen rezultatom 1:1, rekao da je protivnik kvalitetna i ozbiljna ekipa, zbog čega predstojeća utakmica neće biti nimalo laka. "Ukoliko nastavimo niz utakmica od početka sezone na kojima nismo izgubili, onda su nam šanse veoma dobre. Protivnik nema mnogo slabih tačaka i u svojoj postavi imaju dosta snažnih i fizički spremnih igrača, ali ono što je dobro za nas jeste to da zbog kartona neće igrati Luvanor koji nam je u prvom delu prošle utakmice zadavao dosta problema i Kadu koji je bio asistent kod jedinog pogotka svoje ekipe", rekao je Nikolić i dodao da su svi fudbaleri Vojvodine potpuno spremni i motivisani za revanš.

On je dodao da Vojvodina nema šta da izgubi, budući da je odavno prevazišla sva očekivanja, ali da ih to neće sprečiti da se bore za svaku loptu i da daju sve od sebe kako bi otišli korak dalje i obezbedili učešće u grupnoj fazi. "Rezultat sa kojim idemo u Moldaviju je veoma aktivan i nešto je povoljniji od onog sa kojim smo započelu meč sa Burskom u Turskoj. Imamo dobre igrače koji stalno mogu da postignu gol, ali ne možemo se osloniti na pojedince jer oni bez tima ništa ne mogu da urade. Igrali smo veoma disciplinovano do sada i gledaćemo da tako bude i u ovom meču", zaključio je Nikolić dodavši da veruje u kvalitet svojih igrača, njihovu volju i zajedništvo.

Vošin defanzivac Nikola Leković, nadovezao se na reči trenera Nikolića, rekavši da Šerif nije lak protivnik, ali da očekuje da će ekipa Vojvodine prva postići gol na predstojećem meču. On je dodao da u revanšu ne sme biti grešaka i konfuzije kakvih je bilo na početku prvog susreta, kada su defanzivci i igrači sredine terena u nekoliko navrata poklanjali loptu protivniku.

Meč u Tiraspolju počinje u 19 časova po našem vremenu, a televizijski prenos još uvek je pod znakom pitanja.

 

  • NAPRED

    28.08.2013 11:59
    VOŠO
    Igraj Vošo,igraj da pobediš,da i Novom Sadu ligu Evrope podariš.
  • UXY

    27.08.2013 23:02
    PONOSNO-DRSKO i IZ SVE SNAGE
    U Cetvrtak ostavite poslednji atom snage,znacicje nam PUNO! Trazicemo na zalost samo neki live stream,al cemo biti svim srcem uz nas klub!
  • kkkk

    27.08.2013 20:41
    srecno
    srecno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.