Obezbeđen TV prenos meča Vojvodina-Šerif

RTV je saopštila da je obezbedila televizijski prenos revanš meča plej ofa za Ligu Evrope između moldavskog Šerifa i Vojvodine.
RTV je saopštila da je obezbedila televizijski prenos revanš meča plej ofa za Ligu Evrope između moldavskog Šerifa i Vojvodine.

U saopštenju se kaže da je RTV ipak uspela da u pregovorima sa rukovodstvom Šerifa, znatno smanji cenu prenosa koju su tražili. U obezbeđenju srestava za prenos, značajnu pomoć dala je i Vlada Vojvodine.

Utakmica se igra sutra od 19 sati, uz direktan prenos na prvom programu RTV, dok je snimak sa komentarom na mađarskom jeziku, na drugom kanalu od 22 i 15. Takođe, ranije je dogovoren i radijski prenos.

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da njegova ekipa protiv Šerifa mora da pokaže da zna šta hoće kako bi došla do grupne faze takmičenja. "Preostalo je samo 90 minuta tokom kojih ćemo pokušati da ostvarimo ono u šta niko nije verovao i o čemu niko nije želeo ni da priča, a to je plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što je zaista pravi podvig", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, rezultat od 1:1 u prvoj utakmici, daje lepe šanse gostujućoj ekipi, iako se, kako je kazao, na prvi pogled čini da je domaćin u prednosti. Nikolić je istakao da njegovi igrači u predstojećem meču u Moldaviji mnogu mnogo da dobiju, a sa druge strane nemaju šta da izgube, jer su već ostvarili veliki uspeh u kvalifikacijama za Ligu Evrope, te da zbog toga u meč ulaže bez pritiska.

On je dodao da postoji mogućnost promena u sastavu Vojvodine u odnosu na prvi meč sa Šerifom, ali je naglasio da je siguran da će svaki fudbaler koji izađe na teren dati svoj maksimum. "Ponašanje igrača posebno u poslednjih dva-tri dana daje mi za pravo da budem optimista i da verujem da možemo stići do rezultata kojim bi našim navijačima omogućili da u Novom Sadu tokom cele jeseni gledaju evropske utakmice", istakao je Nikolić.

  • Čekićar

    29.08.2013 12:01
    Za antičekićara...
    Molio bih te da sledeći put kada budeš ostavljao komentar budeš upućen u to što komentarišeš, jer očigledno ili nisi gledao prenos na tv-u u NS kad je Voša igrala ili nisi bio pažljiv.
    Obrazloženje- u 90 min kod slobodnog udarca za Šerif komentatori (nikako voditelji kao što si napisao) su prepričavali gol koji je sa iste pozicije dao Kadu u derbiju Beograđana... malo jasnije sad? Ajde sad kabanicu i na tekmu...pa da častiš pivom da se ne žestiš tako.
  • Mastodont

    29.08.2013 08:28
    @G
    Samo kad tebe na tvom odeljenju dobro hrane, plus tri porcije lorazepama dnevno i internet. Siroti slučajevi poput tebe na Kosovu moraju da se smrzavaju po barikadama, a ti lepo uživaš što si lud... Pa što se malo ne solidarišeš s njima?
  • 29.08.2013 08:11
    gledam i ne verujem...
    "Vitez" Bugarski rešio stvar...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.