Voša danas protiv Spartaka na domaćem terenu

Fudbaleri Vojvodine i Spartaka iz Subotice sastaju se danas na "Karađorđu" u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.
Fudbaleri Vojvodine i Spartaka iz Subotice sastaju se danas na "Karađorđu" u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

"Igrači su svesni da je ovo utakmica rezultata a ne dobre igre...Ne smemo da uđemo u nervoznu fazu. Moramo mudro odigrati tu utakmicu, moramo biti strpljivi, disciplinovani i organizovani, posebno kada je u pitanju napad, i da ne dozvolimo iznenađenja u kontrama", rekao je trener Vojvodine, Branko Babić.

"Smatram da se mi sve pitamo. Igramo na domaćem terenu, što znači da je sve do nas. Ako budemo pružili maksimum, mislim da neće biti problema. Opet ponavljam - naša prednost je domaći teren i dobro je što prvu utakmicu igramo kod kuće da napravimo neku prednost i da odemo mirniji u revanš", rekao je Lazar Veselinović.

Utakmica je na programu od 18 časova. Revanš je 9. aprila u Subotici.

U drugom polufinalu, od 15 sati na Omladinskom stadionu igraju OFK Beograd i Jagodina.

  • FKVNS

    26.03.2014 15:32
    Ajmo Vošo!!!
    Već standardno KUP JE NAŠ! :)
    Koliko sam puta rekao nećeš više i onda uvek kad igra moja Voša prođe kroz mene onaj čudan osećaj nekog pozitivnog uzbuđenja i treme, a šta ću kad je VOLEM!
  • Nes

    26.03.2014 10:27
    Igraj Voso rasturi ih sve!
  • ALUMNI

    26.03.2014 08:36
    KUPA FINALE
    kako ne žele da čuju UPRAVA NAPOLJE, gomila diletanata koja "predstavlja" Klub dovodi gostujuće navijače na Zapad, valjda su oni više podobni........

    SVI NA KARAĐORĐE - UPRAVA NAPOLJE

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport