Babić: Biće teško protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine sastaju se danas u Novom Sadu sa ekipom Radničkog iz Niša u okviru 21. kola Superlige.
Fudbaleri Vojvodine sastaju se danas u Novom Sadu sa ekipom Radničkog iz Niša u okviru 21. kola Superlige.

Šef stručnog štaba Novosađana Branko Babić rekao je da je skrenuo pažnju svojim igračima da brzo zaborave pobedu nad ekipom Sparataka u prvom meču polufinala kupa i da se okrenu Nišlijama.

"Utakmica protiv Radničkog je jako bitna u ovom trenutku kako bi se kontiunitet dobre igre nastavio. Mi želimo da ponovimo ritam igre koji smo imali protiv Spartaka, ali fizički to je jako teško. Oni su nezgodan tim i nisu slučajno tako visoko na tabeli", rekao je Babić i dodao da njegova ekipa mora da obrati pažnju na prekide i kontranapade gostiju.

Strelac gola kojim je Vojvodina slavila u prvom meču Kupa Srbije Mijat Gaćinović kaže da se nada otvorenoj utakmici u nedelju. "Nadam se da će Radnički doći da se nadigrava jer taj stil i gaji trener Milanović. Mi ćemo ići na pobedu kao i u svakoj utakmici i nadam se da će mnogo publike doći da nas podrži", kaže Gaćinović.

U prvom delu prvenstva Radnički i Vojvodina su odigrali 1:1, a ovo će biti 80. put da se ova dva tima sastaju. Za sada su Novosađani uspešniji sa 39 pobeda.

Meč na "Karađorđu" igra se u nedelju od 19 časova, a cene ulaznica su sever 100, istok 200 i zapad 300 dinara. (Milutin Vujičić)

  • Mare

    30.03.2014 17:16
    Uprava napolje!
    Uprava napolje! Sramota sta de desava za stogodisnjicu kluba.
  • 30.03.2014 13:32
    @Milutin
    Novi Sad kaže: navijači napolje!
  • Milutin

    30.03.2014 11:45
    Novi Sad kaze- UPRAVA NAPOLJE!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport