Ukić i Jovanovićeva pobednici Novosadskog polumaratona

Pobednik 21. Novosadskog polumaratona u muškoj konkurenciji je Goran Ukić iz Pančeva koji je stazu dugu 21 kilometar pretrčao za 1 sat i 10 minuta, dok je u konkurenciji žena prvo mesto zauzela Sofija Jovanović iz Zaječara.

Pobednik 21. Novosadskog polumaratona u muškoj konkurenciji je Goran Ukić iz Pančeva koji je stazu dugu 21 kilometar pretrčao za 1 sat i 10 minuta, dok je u konkurenciji žena prvo mesto zauzela Sofija Jovanović iz Zaječara.

Drugo mesto među muškarcima pripalo je Dejanu Popoviću, a treći je stigao Nikša Papić.

Kod žena, drugo mesto je osvojila Olga Julija Ginka iz Rumunije, a treće Novosađanka Dragana Mihaljčić.

Osim polumaratona, na kojem je učestvovalo oko 440 takmičara, među njima i 80 stranaca iz 17 zemalja, održani su i četvrtmaraton, trka za srednjoškolce, trka puzećih bebe...

  • 30.03.2014 19:25
    Cestitke
    Mene je sramota kada odem na zvanican sajt novosadskog maratona koji izgleda kao da ga je radilo malo dete iz osnovne skole sa bajatim slikama od pre par godina.

    http://www.marathon.org.rs/

    Zamislite kako je kad stranac pozeli da ode na maraton a onda samo otvori sajt i odmah moze da shvati kakva ce organizacija da bude....

    Pohvala i za do sada uradjeno ali sam ubedjen da medju stotinama trkaca u Novom Sadu ima barem deset koji bi u pauzi za rucak napravili bolji sajt.

    Sta se tice sponzora, prisutni su u svim drzavama i na svim trkama jer od toga zive. Ne zaboravite da ni trcanje nije bas jeftin sport. Svaka organizacija kosta i to je veoma zahtevan posao. Zamislite samo koliko je bilo potrebno policajaca za preusmeravanje saobracaja, redara, izmena trasi autobusa, zapreka....

    Cestitke pobednicima polumaratona sa nadom da ce do maratona biti mnogo bolja organizacija i PROMOCIJA istog. Novi Sad ima fenomenalne mogucnosti za trcanje, nasa atletika je u vrhu ovog dela Evrope. Potrebno je samo malo truda.
  • Damjan

    30.03.2014 16:01
    Boco
    Niam siguran da u celoj priči o maratonu ima puno grada, bar sam tako zaključio iz razgovora sa ljudima koji su izlagali ispod šatora u proteklih par dana. Naravno moguće je da grešim a ako je tako onda se grad mogao otvoriti za koju hiljadu din više a i neki sponzori bi dali za veći pehar i bolje nagrade. Tako da se postavlja pitanje šta je uradila marketinška služba da obezbedi više od postojećeg?
  • boco

    30.03.2014 13:50
    bio sam danas na trgu slobode. manifestacija koja po meni polako uzima maha u nasem gradu, posetilaca je bilo koliko je bilo, uz odgovarajucu promociju maratona bice ih jos vise .... ali ono sto mislim da je moglo biti bolje su pehari. neznam gde su nasli onako male pehare koje su dodelili pobednicima ...
    verovatno ima i manjih ali tesko ...
    da je pobedio na sabackom vasaru u borbi petlova dobio bi veci pehar
    ipak je novi sad grad koji je mogao iz svog budzeta obezbediti i veci pehar i nagradu za osvojena prva tri mesta,
    koliko se podeli za novu godinu ....
    da se tamo malo ustedi moglo bi i ovo biti pristojnije ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport