Preminuo vlasnik televizije Delta Dragan Đukić

Vlasnik novosadske televizije Delta, Dragan Đukić, pronađen je jutros mrtav u svom stanu.
Vlasnik novosadske televizije Delta, Dragan Đukić, pronađen je jutros mrtav u svom stanu.

Đukić je preminuo od srčanog udara u 44. godini života.

Kako kažu u Hitnoj pomoći, njihova ekipa je izašla na lice mesta, ali je pokušaj reanimacije bio neuspešan.Dragan je pre par godina imao jedan infarkt, a posle toga mu je bilo dobro. Unazad par dana se nije osećao dobro.

Đukić se nedavno kandidovao za direktora RTS-a predavši dokumentaciju na čak 1.200 strana. Tada je izjavio, da je njegov program tematski sadržan i prikazan po stvarnim poglavljima rada i da nije mogao da bude predstavljen u manjem obimu.

"U svom životnom i poslovnom radu nikad nisam bio površan, već veoma profesionalan, temeljan i dosledan. Iskreno sam zamolio da mi cenjeni članovi Upravnog odbora RTS oproste na mojoj obimnosti. Nisam mogao površno da definišem i izložim ovako ozbiljan plan koji sam pisao gotovo godinu dana", objasnio je tada Đukić.

On se inače 2013. godine takođe kandidovao i za generalnog direktora RTV Vojvodine.

Đukić ima magistraturu iz menadžerstva u medijima, predsednik je Asocijacije elektronskih medija Vojvodine, te dugogodišnji direktor RTV Delta iz Novog Sada. Radio je i za TV Foks, rusku državnu federalnu novinsku agenciju MIA Novosti, asistent je u nastavi na Visokoj tehničkoj školi u Novom Sadu, gradu u kojem i živi.

Iza sebe ostavio je suprugu i dvoje dece. Sahrana je u ponedeljak u 15 časova na Gradskom groblju u Novom Sadu.

  • Marko

    09.09.2022 18:28
    Tv delta
    A izgleda da je I tv delta prestala potpuno sa emitovanjem u sbb od danas jer prvo je slika ukocila na tv delta pa no signal sa straftama u boji I crn ekran ma da I jesam za da tv delta potpuno ugasi svoje emitovanje jer ima I boljih lokalaca u sbb
  • 26.06.2015 21:29
    Umro je radeci ono sto najvise voli.
  • Dragiša

    26.06.2015 17:36
    počivaj u miru Dragane!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti