FOTO: Vandali polomili žardinjere na Trgu slobode

Dve žardinjere sa kuglastim topijarima, koje su krasile strogi centar grada, u blizini hotela "Vojvodina", noćas su razbijene.
Dve žardinjere sa kuglastim topijarima, koje su krasile strogi centar grada, u blizini hotela "Vojvodina", noćas su razbijene.

Tom prilikom polomljena je i jedna sadnica, saopštilo je "Gradsko zelenilo". Građani koji su primetili šta se dogodilo odmah su pozvali patrolu policije i istraga je u toku.

Štetu je napravila grupa vandala, što su potvrdili i svedoci.

  • Branko

    08.12.2015 23:18
    Ma ne mogu cudom da se nacudim gde su ksenofobi i fasisti, pa da lepo izjave da to sigurno nisu uradili Novosadjani vec nekulturne i divlje izbeglice?
  • ko su divljaci?

    08.12.2015 19:34
    Ko su divljaci koji unistavaju nesto, to me toliko ne zanima, ovo ili ono ime, divljaka je uvek bilo i bice, a u bezakonju ispliva najveci sljam. Mene mnogo vise zanima, ko su divljaci koji imaju zakonsku moc da ove kazne i drze pod kontrolom, a to ne rade?
  • 08.12.2015 14:26
    Video nadzor
    Ajde sad! Da vidimo taj presveti video nadzor na delu? Nemojte samo da se ispostavi da su to neciji sincici pa da se ispostavi da "kamere nisu radile" u tom delu ima toliko kamera na sve strane da nema sanse da ne mogu da se identifikuju! Sad cemo da vidimo ako se ne budu nahvatali odgovorni zna se sta je ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti