Ekstra ponuda za novu Dačiju samo do Nove godine

U prodajnom salonu "Stojanov auto" samo do 31. decembra važi posebna ponuda za potencijalne kupce Dačijinih vozila.

Svi koji se do kraja godine odluče za kupovinu novih vozila Dacia ostvaruju pravo na:

• 4 zimske gume
Paket od četiri zimska pneumatika uz svako kupljeno novo vozilo.

• 5 godina garancije
Produžena garancija u trajanju od pet godina ili 100.000 km obuhvata tri godine fabričke garancije i produženu garanciju za četvrtu i petu godinu ili 100.000 km, a važi do ispunjenja prvog od dva navedena uslova. Kupac ostvaruje pravo na ovu pogodnost kupovinom uz "Dacia finansiranje".

• Godinu dana kasko osiguranja
Kasko osiguranje važi za prvih godinu dana od kupovine automobila. Odnosi se na višegodišnje (minimum 2 godine) kasko osiguranje sa 10%, minimalno 100 evra učešća u šteti, koje obuhvata kombinaciju B rizika. Pravo na ovu pogodnost kupac ostvaruje samo kupovinom uz ponudu "Dacia finansiranja" koja podrazumeva kredit do pet godina sa 3,99% kamate.

Ovde je primer proračuna navedene ponude finansiranja za Sandero 1.0 SCe Ambiance:

Cena vozila je 8.100 evra, učešće bi bilo 3.210 evra, a iznos kredita 4.890. Uz period otplate na 60 meseci, nominalnu kamatnu stopu od 3,99% na godišnjem nivou i jednokratni administrativni trošak pd 144 evra, iznos mesečne obaveze kupca bi bio 92,57 evra (sa uključenim troškom obrade).

"Stojanov auto" se nalazi na Zrenjaninskom putu 12, u neposrednoj blizini autoputa. Radno vreme salona je radnim danima od 8 do 18 časova i subotom od 8 do 12.30 časova.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti