Zaposleni u Dnevniku traže obećano

Zaposleni "Dnevnik Vojvodina Presa" (DVP) pozvali su danas Vladu Vojvodine da hitno sprovede odluku iz septembra prošle godine, kojom je prihvatila ponudu nemačke medijske grupacije VAC da pokloni svoj udeo od 55 odsto zaposlenima u DVP.

Zaposleni "Dnevnik Vojvodina Presa" (DVP) pozvali su danas Vladu Vojvodine da hitno sprovede odluku iz septembra prošle godine, kojom je prihvatila ponudu nemačke medijske grupacije VAC da pokloni svoj udeo od 55 odsto zaposlenima u DVP.

Zaposleni su zatražili hitan prijem kod predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića jer odluka Vlade nije sprovedena ni nakon šest meseci, kaže se u saopštenju. Od rezultata razgovora zavise dalji koraci, jer je u pitanju sudbina najstarijeg lista na srpskom jeziku u Vojvodini i njegovih 146 radnika, smatraju zaposleni.

Radnici DVP dobili su podršku za preuzimanje većinskog dela lista "Dnevnik" od svih novinarskih udruženja u Srbiji, kao i OEBS-a i očekuju da se polugodišnja agonija završi u njihovu korist, zaključuje se u saopštenju.

  • Elizabeth Patrick

    05.11.2014 11:11
    elizabethp111@live.co.uk
    Jeste li u potrazi za kredit? Ili ste bili odbijen kredit od banke ili financijske institucije za jedan ili više razloga? Imate pravo mjesto za vaš kredit rješenja ovde! Elizabeth Global Finance ograničena davati kredite kompanijama i pojedincima na niskim i pristupačnim kamatnu stopu od 2%. Molimo kontaktirajte nas putem e-maila danas preko elizabethp111@live.co.uk

    KANDIDAT PODACI:

      1) Puno ime:
      2) Zemlja:
      3) Adresa:
      4) Državni:
      5) Sex:
      6) Bračni status:
      7) Zanimanje:
      8) broj telefona:
      9) Trenutno mjestu u radnom mjestu:
      10) Mjesečni prihod:
      11) Iznos kredita Potrebno:
      12) Zajam Trajanje:
      13) Svrha kredita:
      14) Religija:
      15) Jeste li prije primjenjuje;
      16) Datum rođenja;
      hvala,
    Gospođa Elizabeth Patrick
  • 30.03.2011 09:21
    Zaposleni u DVP-u su uz recenicu " ... pokloni svoj udeo od 55 odsto zaposlenima u DVP ..." verovatno slucajno zaboravili da navedu da se poklon daje u zamenu za oprastanje duga VAC-a prema Dnevniku od 6 miliona evra na ime neisplacenih racuna i neispunjenih ugovorom preuzetih obaveza... da ne spominjem i kredit od 3 miliona evra koji je direktor DVP uzeo od VAC-a, a koji bi uz "poklon" svi zaposleni u Dnevniku trebali da vracaju, a od tog kredita nisu videli ni jedan evro ... a o umesanosti Vlade u celu pricu da i ne govorim

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti