Ulica na Telepu se pretvorila u močvaru

Deo ulice Jerneja Kopitara, koja se nalazi u naselju Telep, ovih dana se usled čestih padavina pretvorila u močvaru.
Deo ulice Jerneja Kopitara, koja se nalazi u naselju Telep, ovih dana se usled čestih padavina pretvorila u močvaru.

Rupe na putu su tako duboke da bi se, kako kažu stanari, neko mogao utopiti u njima. Mada su stanari više puta pisali nadležnima i tražili rešavanje ovog problema, nikakvog odgovora nije bilo, a ulica godinama izgleda slično, s tim što se stanje iz dana u dan pogoršava, pogotovo u zimskom periodu.

"Ulica je uvek bila loša, ali mi smo je održavali kako smo znali i umeli. Ali tokom uvođenja kanalizacije pre nekoliko godina, ovaj put je toliko uništen da mu je potrebna ozbiljna rekonstrukcija, za šta mi nemamo ni sredstava ni mogućnosti. Iako smo dobili obećanje od predstavnika Grada da će ulica posle uvođenja kanalizacije biti sređena, to se nažalost nije desilo, a mi smo godinama u vodi i blatu", rekao je za 021 stanovnik ove ulice Duško Medić.

  • 27.02.2013 16:45
    ja
    iskreno J'BE mi se za nove izbore samo poravnaju obecavaju i u krug zivim u cetinjskoj ulici na adicama koja bi trebala da bude bulevar jednoga dana po planu zig-a a jos nema asfalt isto tako i sumska....I STA RECI poravnaj obecaj poravnaj obecaj samo raz'ebu ono sto naspemo nek dodju pruze asfalt ne trazim im linije znakove i ivicnjake samo asfalt kakav bilo grub los kvalitetan ne biram....
  • Takozvana gradjanka

    26.02.2013 09:56
    Odgovor za "novonasadjen"
    Gradila sam kuću legalno, platila sve što su tražili, ni milimetar nisam odstupila od plana, plaćam porez. Gazim blato, koristim septičku i živim kao stoka. Zato ne lupaj. A moje komšije su gradile bespravno jer nisu mogli da žive na livadi, a nisu tražili od ove države koja ih je uvukla u rat.
  • Takozvana gradjanka

    26.02.2013 09:49
    Kuka i motika da se digne
    pa da ne troše pare na formu nego na suštinu. PRVO I DRUGO I TREĆE u celom gradu vodovod, kanalizacija i asfalt, a tek ČETVRTO sve ostalo. Petefi Šandora, Šumska, Petra Lubarde, Studenička i ine ulice, potpuno ista priča. Na uglu Šumske i Petefi Šandora nema rasvete. Ljudi, u 21. veku nema rasvete. Dileri droge, lopovi, narkomani, lepota jedna. Svima, ali svima sam se obraćala. I onima i onima pre njih, i ovima. Ma nema veze. Kada nas truju mlekom i ostalim namirnicama, šta su blato i septičke jame? Počeću da prezirem svoj narod jer ideološki pravda svako svog i ne misli na opstanak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti