Deca našla municiju u napuštenoj kući u Rumenki

Kod učenika četvrtog razreda OŠ "Sveti Sava" u Rumenki pronađen je metak, koji je 10-godišnjak pokazivao drugovima u školskom hodniku.

Kod učenika četvrtog razreda OŠ "Sveti Sava" u Rumenki pronađen je metak, koji je 10-godišnjak pokazivao drugovima u školskom hodniku.

Kod učenika četvrtog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" u Rumenki pronađen je metak, koji je 10-godišnjak doneo i pokazivao drugovima u školskom hodniku. Veruje se da je time hteo da se hvališe pred ostalim đacima, a o svemu su odmah obavešteni policija i dečakovi roditelji.

Direktor škole u Rumenki Žolt Đilvesi, potvrđujući kako je u sredu kod jednog đaka četvrtog razreda nađen metak, navodi da je municiju u njegovim rukama primetila dežurna učiteljica. - Ona je uočila da se okuplja grupa đaka, zbog čega je proverila šta se dešava i videla metak - priča Đilvesi.

- Pozvali smo roditelje, koji su za nekoliko minuta bili u školi. Bili su zatečeni saznanjem da njihovo dete ima municiju. Obavestili smo i policiju, koja je, takođe, brzo stigla - rekao je direktor škole za Novosti.

U policiji se saznaje da je nekoliko učenika, starosti devet i deset godina, pronašlo municiju različitog kalibra u jednoj napuštenoj kući u Rumenki. Ispostavilo se da su mališani provalili u napušteni objekat i tu pronašli izvesnu količinu metaka. U policiji napominju da nije nađeno nikakvo oružje.

  • milica

    27.03.2014 18:33
    ti decaci su iz mog odeljenja
  • 27.03.2014 18:31
    nesto
    a gde je kuca i ko je sve nasao metkove i gde nezna se dali je istina ili nije



    ali ja znam da je istina jer idem sa tim decacima u razred a i nisu samo iz cetvrtog nego i iz treceg

  • Ovim putem

    22.03.2014 12:27
    treba pohvaliti
    rad učiteljice, koja je primetila ceo događaj. Svaka čast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti