Džoker će u novom filmu biti prikazan kao propali komičar

Hoakin Finiks glavni je favorit za ulogu Džokera u novom filmu koji će režirati Tod Filips, a producirati Martin Skorseze.
Čuveni zlikovac iz stripova o Betmenu biće prikazan kao propali komičar iz 80-ih godina prošlog veka.
 
Prema informacijama iz produkcije do kojih je došao portal "The Wrap", Finiks je prvi izbor za naslovnu ulogu u filmu Džoker (The Joker) koji će režirati Tod Filips, poznat po serijalu "Mamurluk u Vegasu", a producirati legendarni Martin Skorseze. Ranije se kao favorit za novog Džokera pominjao Leonardo Dikaprio.
 
"The Wrap" navodi i da će Džoker u novom filmu biti prikazan kao propali komičar iz 80-ih, kojeg lična tragedija pretvara u zlikovca.
 
Taj zaplet preuzet je iz grafičke novele "The Killing Joke" iz 1988, koju su objavili Alan Mur i Brajan Boland, i koja se do danas smatra jednim od najboljih stripova o Betmenu.
 
Prema informacijama "The Wrap-a", film će delom biti i omaž Skorsezeovom "Kralju Komedije", u kojem je glavnu ulogu igrao Robert de Niro.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film