VIDEO: Objavljen trejler za film "The House with a Clock in Its Walls"

Misteriozni horor "The House with a Clock in Its Walls", reditelja Elija Rota, uskoro će u svetske bioskope doneti priču o dečaku koji pomaže svom ujaku čarobnjaku da pronađe sat koji može uništiti svet.
Film govori o desetogodišnjaku Luisu koji odlazi da živi sa svojim ujakom u prljavoj staroj vili s tajanstvenim srcem. Njihov život će potresti tajni svet ratova i veštica kad Luis slučajno probudi mrtve.
 
Film je snimljen prema knjizi za decu iz 1973. godine autora Džona Belerisa. On je zajedno s Erikom Kripkijem napisao scenario za Rotovo ostvarenje. 
 
Glavne uloge u filmu tumače Kejt Blančet, Džek Blek, Kajl Maklaklan i Rene Eliz Goldsberi.
 
Rot je poznat po hororima, tako da ćemo svedočiti jezivim trenucima i u "The House with a Clock in Its Walls", iako se film temelji na dečijoj knjizi.
 
Film u američke bioskope stiže 21. septembra, a nekoliko dana nakon toga i u Evropu i ostale delove sveta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film