Novi album Flitvud Meka izlazi u junu

Američko-britanska bluz-rok grupa Flitvud Mek izdaće u junu novi album ali na njemu neće učestvovati pevačica Stivi Niks.
Gitarista benda Lindzi Bakingem izjavio je da će se album zvati "Lindzi Bakingem/Kristin Mekvi", po njemu i pevačici, i da će imati 10 pesama. Album će biti dostupan od 9. juna, a bend će krenuti na turneju po SAD.
 
U petak će biti izdata pesma "In my world".
 
Bakingem i Mekvi su izjavili da je rad na novom albumu počeo tokom svetske turneje 2014-2015.
 
Osnivači benda, bubnjar Mik Flitvud i basista Džon Mekvi će takodje raditi na albumu, koji će se snimati u istom studiju kao i album "Tusk"(Kljova) iz 1979.
 
S druge strane, Stivi Niks neće učestvovati na novom materijalu jer je već nekoliko godina posvećena solo karijeri.
 
Niks je dugo bila u burnoj ljubavnoj vezi sa Bakingemom, a Kristin i Džon Mekvi su razvedeni. Za to vreme je Flitvud održavao sliku o slozi u bendu.
 
Prethodni album Flitvud Mek je izdao 2003, i na njemu nije bilo Kristin Mekvi.
  • D.

    13.04.2017 11:40
    Oni su ovaj projekat najavili kao duet, a ne Fleetwood Mac album... Al svejedno... uvek je dobrodosla Lindzijeva genijalna muzika! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika