Kada jednom isprobate ovaj recept, uvek ćete mu se vraćati.
Da biste pripremili banatsku masnu pogaču, potrebno je:
1 kg brašna
1 svež kvasac
malo mleka
malo mlake vode
so
mast
Priprema se na sledeći način:
Rastvorite kvasac u malo mlakog mleka, pa kada nadođe, sipajte brašno.
Dodajte so i postepeno po potrebi mlaku vodu.
Gledajte da Vam testo ne bude previše tvrdo. Kada zamesite smesu, razvucite je i stavite u rernu.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 3
:P
Ја
ste
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar