Poleteo prvi avion iz Niša za Bazel

Sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" večeras je poleteo prvi avion na redovnoj liniji Niš-Bazel sa 170 putnika.
Sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" večeras je poleteo prvi avion na redovnoj liniji Niš-Bazel sa 170 putnika.

Avion mađarskog avio prevoznika "Vizer" sleteo je sa 160 putnika koji su doputovali iz Švajcarske, a u Nišu je primio 170 putnika za Bazel.

Direktor aerodroma Vladica Ðurđanović rekao je da je nakon dva redovno leta za Malme, niški aerodrom spremno dočekao i ovaj let za Bazel. "Osoblje je uhodano u potpunosti, svi vole svoj posao i sve je i ovoga puta proteklo u najboljem redu", rekao je Ðurđanović.

Ispraćaju prvog aviona na liniji Niš-Bazel prisustvovao je gradonačelnik Niša Zoran Peršić, koji je najavio nove investicije grada u Niški aerodrom. "Potpisao sam inicijativu za proširenje carinskog treminala i u to ćemo uložiti desetak miliona dinara. Obnovićemo deonicu puta koji vodi do aerodroma a u toku je i nabavka signalizacije", rekao je Perišić.

Avioni za Bazel mađarske kompanije "Vizer" leteće iz Niša za Bazel dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom.
  • Nišlija

    30.06.2015 15:29
    Još je Bane Jovanović, pre neku godinu, najavljivao da će doći neka austrijska kompanija koja će uložiti u izgradnju novih terminala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.