VIDEO: Ovo je moguće samo u Japanu

Ukoliko ste ikada razmišljali da posetite Japan, prethodno morate da se upoznate sa kulturnim razlikama i nekim situacijama koje ćete doživeti samo u toj zemlji.
VIDEO: Ovo je moguće samo u Japanu
Foto: Pixabay
Samo u Japanu doživećete da vas uguraju ljudi u metro, koji su naravno plaćeni za to. 
 
Samo u ovoj dalekoj zemlji imaćete priliku da probate jednu od 300 vrsta popularnih čokoladica "Kit kat". Zašto je ova čokoladica tako popularna u Japanu? Odgovor je vrlo jednostavan. "Kito katsu" na japanskom znači sigurno ćeš pobediti, te se ova čokoladica daje najviše deci pre odlaska u školu, ali i u raznim drugim situacijama. 
 
Modna policija ne postoji na ulicama Japana, te nemojte čudno gledati ljude na ulicama, jer je njima različitost i "umetnički izraz" izuzetno važan pre nego što izađu iz kuće. Ako ikada posetite ovu zemlju, nagledaćete se svega. Pa i četvrtastih lubenica, ali računajte da ćete dinje platiti pravo malo bogatstvo. 
 
Na visokoj ceni su i kućni ljubimci, te je zato u Japanu u trendu ljubimac-robot, jer je cena psa u rangu sa novim automobilom. Takođe, ako ste ikada želeli da se vozite vozom čija lokomotiva je lik iz crtanog filma, to ćete doživeti samo u Japanu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.